19:e mars 2021: Lunchwebbinarium kl 12.15-13.00

Det har blivit dags för andra luchwebbinariet i vår serie med lunchwebbinarier, denna gång med Tor Magne Johansen, läkare och forskare, Børge Lønnebakke Norberg, läkare och forskare samt Eli Kristiansen stipendiat vid Nasjonalt senter for e-helseforskning, Norge.

Som ett litet smakprov skriver presentatörerna: Videokonsultasjoner med fastlegen fikk en eksplosiv vekst i mars i fjor, etter at Norge stengte ned samfunnet i forbindelse med COVID-19 pandemien. I april 2020 spurte vi norske fastleger om å evaluere en eller flere videokonsultasjoner de hadde hatt med sine pasienter.  Vi fikk over 3500 vurderinger av utførte videokonsultasjoner og et unikt materiale som beskriver hvilke problemstillinger og betingelser som er egnet for å ta over video. Omtrent halvparten av alle videokonsultasjonene ble vurdert bedre eller like godt egnet som å møtes på kontoret. Spesielt to faktor var avgjørende for hvor egnet videokonsultasjon kjentes for legen: Kjennskap til pasienten og problemstillingen. I dette webinaret skal vi presentere resultatene av studien: en oppsummering av hvilke problemstillinger fastlegene vurderte som egne og ikke egnet å ta over video under pandemien.

JMIR – Suitability of Video Consultations During the COVID-19 Pandemic Lockdown: Cross-sectional Survey Among Norwegian General Practitioners | Johnsen | Journal of Medical Internet ResearchE-konsultasjon med fastlegen – Ehealthresearch.no (NO)

Anmäl dig här så skickar vi en länk till Zoom-mötet några dagar innan webbinariet

Tor Magne Johansen
Børge Lønnebakke Norberg
Eli Kristansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: