Inställd: Årets forskarkonferens

Tyvärr behöver vi meddela att den tredje nationella forskningskonferensen om digital vård den 11:e november är inställd. Istället planerar forskarnätverket åtminstone ett webbinarium och uppstart av en Journal club i höst. Ytterligare information om kommande webbinarium publiceras inom kort.

Vi vill också tipsa om en konferens som äger rum i Uppsala 9-10 november med fokus på patienters tillgång till sin journal via nätet. Konferensen hålls på engelska, med många internationella talare och ett starkt forskningsfokus. Läs mer och anmäl er här: https://journalen10.se/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: