Universitetslektor i eHälsa

eHälsoinstitutet vid Linnéuniversitetet i Kalmar-Växjö söker (minst) en universitetslektor i eHälsa. Placeringsort Kalmar, eller möjligen Växjö, med goda möjligheter att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Digitala vårdmöten är ett av de områden där eHälsoinstitutet bedriver forskning (andra är tex m-hälsa och läkemedelsinformatik), men tjänsten vänder sig till alla som vill undervisa och forska om e-hälsa i allmänhet. https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5555&rmlang=SE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: